Hoger in Google door SEO campagne

Wij verzorgen uw SEO zoekmachine optimalisatie campagne
met linkbuilding en landingspagina's!

Vraag vrijblijvend uw offerte.

Uw SEO campagne bij PSWO

U wilt uw website hoger in Google laten verschijnen? Vandaag de dag volstaat het allang niet meer om een website te voorzien van een lijst met verschillende zoekwoorden en plaatsnamen. Deze methode is inmiddels ruimschoots achterhaald. Als je resultaat wilt boeken om hoger in de ranking van Google te komen, zul je uit een geheel ander vaatje moeten tappen. Online Marketing toepassen (SEO = Search Engine Optimalisation) is net als het leggen van een grote puzzel. Al deze stukjes dienen op elkaar afgestemd te zijn om tot de juiste resultaten te komen.

Website optimalisatie

Eén van de belangrijkste onderdelen hiervan is de website.
De website dient technisch gezien geheel opgebouwd te zijn conform de strenge eisen van Google. Zowel aan de voorkant van de website (frontend), het zichtbare gedeelte, maar nog belangrijker, de achterkant van de website (backend). Dit bestaat uit tientallen aspecten die allen goed ingesteld en afgestemd op elkaar dienen te staan. Kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben voor het niet laten stijgen van uw website in de zoekresultaten.

Voldoet uw website op dit moment aan deze strenge eisen? Hier kunt u de prestaties testen van uw website

Indien wij uw website gaan optimaliseren streven we naar een cijfer boven de 70 op een schaal van 0-100, zowel voor mobiel als desktop. Met een lager cijfer kunt uw website overigens prima functioneren, dit is standaard meestal het geval, maar we hebben het hier over optimalisatie.

Test direct uw website

Waarom SEO campagne van PSWO


 • Ontvang vrijblijvende offerte
 • Website optimalisatie
 • Hoge Google posities mogelijk
 • Vergroten van bekendheid
 • Plaatselijk, regionaal of landelijk
 • Google vermeldingen in meerdere plaatsen
 • Posities voor verschillende zoekwoorden
 • Genereer meer leads
 • Inzetten van landingspagina's
 • Hogere omzet
 • Geen éénmalige investering
 • Betaling per maand

 • Vraag vrijblijvend uw offerte.

Wat is linkbuilding en wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Het tweede belangrijke aspect om succesvol uw website hoger te doen ranken is het toepassen van linkbuilding.
Link building is het genereren van links vanaf externe webpagina’s naar uw website of een specifieke pagina, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden. Heel plat gezegd is linkbuilding niets anders dan het verkrijgen van links, die verwijzen naar jouw eigen website. Door middel van deze links bepaalt Google hoe belangrijk jouw website en pagina is. Zie het als een soort aanbeveling. Hoe meer aanbevelingen jij krijgt, hoe belangrijker Google jouw website vindt. Je kunt hier een Ahref test doen om te zien welke score jouw website heeft. Dit wordt weergegeven op een schaal van 1-100. Ook kun je hier bekijken welke websites er op dit moment naar jouw website linken.

Doe de Ahref tekst

Linkbuilding is erg arbeidsintensief en heeft tijd nodig.

SEO linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen binnen je SEO online marketing strategie. Naast het optimaliseren van je website voor zoekmachines zijn links of verwijzende domeinen een doorslaggevende factor voor Google om jouw plaats in de page rankings te bepalen. Krijgt jouw website nog niet genoeg relevante links dan is het belangrijk dat je zorgt dat je meer focus gaat aanbrengen op je linkprofiel voor jouw bedrijf.

Het toepassen van linkbuilding kost veel tijd, dit is de reden dat linkbuilding dan ook niet goedkoop is. PSWO neemt graag dit werk voor u uit handen tegen zeer gunstige voorwaarden en tarieven

De linkjes worden over een langere periode van weken en maanden toegepast. Hierdoor voorkomen we dat Google het linkbuilden als iets onnatuurlijks ziet en je hierdoor een zogenaamde "Google penalty" krijgt opgelegd. Dit is een soort rode kaart die een negatieve invloed heeft op de posities in de zoekresultaten.

Dankzij linkbuilding stijg je in de zoekresultaten. Het is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie.

Wat is "website-autoriteit"?

"Website-autoriteit" is een SEO-concept dat gaat over de "sterkte" van een bepaald domein (de naam van uw website)

Sommige noemen dit "domeinautoriteit", niet te verwarren met de Domain Authority (DA) van Moz. Wanneer wij het hebben over domeinautoriteit, hebben wij het over een algemeen SEO-concept dat synoniem is met "website-autoriteit".

Bij Ahrefs hebben we een eigen website-autoriteitscijfer met de naam Domain Rating. Het loopt op een schaal van 0 tot 100. Hoe hoger een websites Domain Rating (DR), hoe sterker en autorietatiever deze is.

De gratis tool hierboven geef jouw websites "autoriteit" weer volgens Ahrefs (d.w.z. Domain Rating).

Door het toepassen van linkbuilding wordt de autoriteit van uw domein aanzienlijk vergroot. Hoe hoger dit getal, des te groter de kans op enn hogere Google ranking.

Uw linkbuilding in vertrouwde handen van PSWO

PSWO heeft alle kennis en ervaring in huis om op een goede manier linkbuilding toe te passen. Zo beschikken wij zelf over een uitgebreid netwerk van websites met sterke domein autoriteit, waar wij linkjes op kunnen plaatsen. Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om via externe kanalen linkjes in te schakelen om zo tot een sterk en krachtig linkprofiel te komen, allemaal met maaar één doel: uw positie in Google te verhogen.

De linkjes die door ons worden geplaatst dienen ieder jaar te worden vernieuwd. Zo kunnen wij behaalde posities handhaven.

Wilt u een SEO campagne laten starten? Vraag nu uw offerte aan

Wat zijn landingspagina's en wat kunnen zij voor uw bedrijf betekenen

Het derde belangrijke onderdeel om uw website beter te laten vinden zijn landingspagina's.
Iedere website krijgt van Google een plekje in zijn ranking, echter is dit uitsluitend in de eigen woonplaats, en meestal vindbaar onder 1 zoekwoord. Afhankelijk van de relevante teksten en pagina's in de website kan dit ook met andere zoekwoorden voorkomen.

Met landingspagina's wordt je ook vindbaar in andere plaatsen. Het is een speciale pagina die wordt gebouwd om 1 zoekwoord of combinatie van zoekwoorden zo hoog mogelijk in Google te doen laten veschijnen. Deze pagina zit boordevol "verborgen" tips en trics. Hierdoor kunnen strategische postities verkregen worden in de zoekresultaten (ranking) van Google, ook in andere plaatsen.

Speciaal geschreven SEO teksten.

De teksten met zoekwoorden en plaatsnamen worden door een SEO gespecialiseerde tekstschrijver geschreven. Deze teksten zijn erop gericht om antwoorden te geven over het zoekwoord en de conversie op de website te vergroten. We willen tenslotte allemaal dat de bezoeker uiteindelijk contact met je op gaat nemen, telefonisch of via het contactformulier.

Landingspagina's voor vindbaarheid in andere plaatsen.

Doordat de teksten met een zoekwoord voor een bepaalde plaats geschreven worden, heb je niet voor iedere plaats een nieuwe website nodig. Zo komt het er op neer dat je voor iedere plaats of zoekwoord waar je dit toepast niet een aparte website hoeft te laten maken, maar je hebt wel dezelfde voordelen zonder de kosten van meerdere websites. Als voorbeeld een Schilder uit Westervoort die met het zoekwoord "lak spuiten" hoger in google wilt komen in verschillende plaatsen. Hiervoor hebben wij verschillende pagina's gemaakt voor de zoekwoorden met plaatsnaam: lak spuiten Arnhem, lak spuiten Westervoort, lak spuiten Duiven, Lak spuiten Oosterbeek, lak spuiten Velp. Bekijk dit maar eens op uw eigen computer.

Zoals je kunt zien verschijnt hetzelfde bedrijf in iedere plaats op de eerste pagina (en 1e plaats) van Google. Het lijkt net of je voor deze plaatsen allemaal een aparte website hebt, echter is dit niet het geval. Hierdoor bespaar je enorm veel kosten. Zou je dit voor 15 zoekwoorden en/of plaatsen willen, dan heb je dus 15 landingspagina's nodig.

Ook voor uw bedrijf willen wij graag uw partner worden in Online Marketing. Vraag ons naar een maatwerk voorstel!

Vraag hieronder direct uw vrijblijvende offerte aan!